Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Παρακολούθηση ταινίας


Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια θαυμάσια ταινία είχαν οι μαθητές των τριών μεγαλυτέρων τάξεων του σχολείου στον κινηματογράφο ΒΙΚΤΏΡΙΑ, την Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008.
Η ελληνική κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Το καναρινί ποδήλατο», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σταύρακα, σε σενάριο των Δημήτρης Σταύρακα Σταύρου Tσιώλη, Bασίλη Σπηλιόπουλου και μουσική του Nίκου Kυπουργού, άρεσε στα παιδιά, τα οποία και την παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον.
«Οι μαθησιακές δυσκολίες ενός μαθητή του δημοτικού είχαν σαν συνέπεια την απόρριψή του από τους συμμαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Γρήγορα το παιδί κλείνεται στον εαυτό του, ώσπου εμφανίζεται ένας νέος δάσκαλος, ο οποίος γίνεται φίλος του. Όλα αλλάζουν...»
Μια όμορφη κινηματογραφική ταινία κινουμένων σχεδίων με πολύ γέλιο, αφού είχε ψηφιστεί ως η πιο χιουμοριστική ταινία κινουμένων σχεδίων της χρονιάς 2006, με τον τίτλο «Οι Ήρωες του δάσους» παρακολούθησαν και οι μαθητές των Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξεων, την ίδια μέρα, στον κινηματογράφο ΒΙΚΤΩΡΙΑ. Μια ταινία που χάρισε αισθητική απόλαυση και διασκέδασε τους μικρούς μαθητές.
«Ο Μπουνγκ ο Αρκούδος ζει ως κατοικίδιο μέσα στο γκαράζ της κυρίας του η οποία εργάζεται ως δασοφύλακας.
Όλα κυλούν ομαλά, μέχρι όμως τη στιγμή που θα συναντήσει τον Έλιοτ, ένα θεοπάλαβο ελάφι που βρίσκεται διαρκώς στο στόχαστρο των κυνηγών του δάσους.
Ο εφιάλτης είναι ασταμάτητος για το φίλο μας, και γι’ αυτό το παίρνει απόφαση να κινητοποιήσει όλα τα ζώα του δάσους.
Η κυνηγετική περίοδος ξεκίνησε αλλά τίποτα δεν φαίνεται να τους σταματά.
Οι κανόνες αλλάζουν και το σύνθημα ακούγεται πιο δυνατό από κάθε άλλη φορά: «όλοι για όλους...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: