Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2008

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ για τα Παιδικά Χωριά SOS

Σε μια ζεστή χριστουγεν-νιάτικη ατμόσφαιρα, το σχολείο μας διοργάνωσε για δεύτερη φορά, στο χώρο του, στις 18 Δεκεμβρίου 2007, το «Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ».
Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η συγκέντρωση χρηματικού ποσού και η διάθεσή του στα «Παιδικά Χωριά SOS».
Για το Μπαζάρ δούλεψαν με πολύ ενθουσιασμό και μεράκι όλοι οι μαθητές του σχολείου, καθοδηγούμενοι από τη δασκάλα των Αγγλικών Μάρη Βρεττοπούλου και με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των δασκάλων του σχολείου.
Τα παιδιά έφτιαξαν όμορφες, πρωτότυπες κατασκευές οι οποίες ήταν εμπνευσμένες από το πνεύμα των ημερών και χριστουγεννιάτικα στολίδια.
Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια των γονέων, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, φτιάχνοντας κάθε είδους γλυκίσματα, λικέρ, χειροποίητες κατασκευές κλπ.
Κατά τη διάρκεια του Μπαζάρ πουλήθηκαν όλα τα είδη, ενώ αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος αγκάλιασε την εκδήλωση και έδειξε ότι η φιλανθρωπία και η βοήθεια προς τον συνάνθρωπο δεν έπαψε να υπάρχει.
Το ποσό που συγκεντρώθηκε από την πώληση των διαφόρων ειδών έφτασε τα 3.100 €, τα οποία και δόθηκαν στα «Παιδικά Χωριά SOS».
Φιλοδοξία των δασκάλων, των μαθητών και των γονέων είναι το «Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ» να γίνει θεσμός και τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται να διατίθενται σε κοινωφελείς οργανισμούς που έχουν σχέση με τα παιδιά.
Ο διευθυντής του σχολείου ευχαριστεί τους μαθητές, τους δασκάλους, τους γονείς, αλλά και όσους βοήθησαν στην επιτυχή διοργάνωση του Μπαζάρ.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης ήταν ο Σύλλογος διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: