Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2010

Τιμητική εκδήλωση στο σχολείο


Το σχολείο μας τίμησε πρόσφατα δύο εκλεκτά του μέλη, που πρόσφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους τόσο στο 23ο δημοτικό όσο και στην τοπική κοινωνία και τώρα συνταξιοδοτούνται τερματίζοντας μια διαδικασία προσφοράς, στα παιδιά, πολλών χρόνων. Πρόκειται για την εκπαιδευτικό κ. Κακάτσιου Βάσω, που για πολλά χρόνια ήταν δασκάλα του σχολείου και τον κ. Μπελιά Αντώνη, που υπηρέτησε από τη θέση του διευθυντή και του δασκάλου το 23ο δημοτικό.
Την τιμητική εκδήλωση οργάνωσε ο διευθυντής του σχολείου κ. Κοσμάνος Νικ. και όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μαζί με τους μαθητές.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τις ομιλίες του διευθυντή, των προϊσταμένων του πέμπτου και πρώτου γραφείων α/βάθμιας εκπαίδευσης κ. κ. Πράπα Αντ. και Κίτσιου Χρ. καθώς και του σχολικού συμβούλου Καραδήμου Δημ. οι οποιοι αναφέρθηκαν στο έργο των δύο εξαίρετων δασκάλων.
Έπειτα ακολούθησαν οι ομιλίες των δύο τιμώμενων προσώπων που ήταν φορτισμένες συναισθηματικά καθώς γύρισαν το χρόνο πίσω και ξετύλιξαν το κουβάρι των αναμνήσεων από την πολύχρονη καριέρα τους.
Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί Σδρόλια Αμαλία, Πατσιόλης Γιάννης και Παπανικολάου Βασίλης, σχηματίζοντας ένα μικρό γκρουπ, έπαιξαν και τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια με τα οποία ομόρφυναν την ατμόσφαιρα. Παράλληλα, οι μαθητές του σχολείου τραγούδηασαν και έπιξαν μαυρο θέατρο για να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τους δασκάλους που αποχωρούσαν από την ενεργό δράση αλλά θα ήταν πάντα κοντά τους.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων βράβευσε τους δύο εκπαιδευτικούς για την προσφορά τους, ενώ ο Σύλλογος Διδασκόντων τους πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.