Πέμπτη 7 Μαΐου 2009

Γιορτή για τον Ξεσηκωμό του Γένους






Μια όμορφη γιορτή αφιερωμένη στoυς ήρωες του ξεσηκωμού του Γένους, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι γονείς και οι μαθητές στο χώρο του σχολείου, την Τρίτη 24 Μαρτίου 2009. Τη γιορτή διοργάνωσαν οι Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του σχολείου.
Η όμορφη εκδήλωση άρχισε με την προσευχή και τον πανηγυρικό που εκφώνησε η δασκάλα της Ε΄τάξης, Ευγενία Οικονόμου.
Οι μαθητές της Ε΄ απάγγειλαν ποιήματα και συμμετείχαν σε σκετς, ενώ οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης αφηγήθηκαν γεγονότα της ηρωικής εκείνης περιόδου μέσα από ποιήματα γνωστών ποιητών.
Η χορωδία τραγούδησε τραγούδια αφιερωμένα στο ηρωικό έπος του ’21 και η εκδήλωση τελείωσε με τον Εθνικό Ύμνο που τραγούδησαν οι μαθητές της χορωδίας.
Ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Κοσμάνος, ευχαρίστησε τα παιδιά που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της γιορτής, αλλά και τους γονείς οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Την ευθύνης της σχολικής γιορτής είχαν οι δάσκαλοι: Οικονόμου Ευγενία, Τριανταφύλλου Κώστας Αργυρίδης Μιχάλης και Αρβανίτης Γιώργος.
Υπεύθυνη της χορωδίας, η οποία ενθουσίασε το κοινό, ήταν η δασκάλα μουσικής, Σδρόλια Αμαλία.

1 σχόλιο:

Blanca είπε...

Hola, felicidades por hacer cultura, porque veo niños, música, arte, quizá teatro. Todo eso es bueno para la niñez mas con la participación de los adultos. desde México, un saludo amistoso.