Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010





Πραγματοποιήθηκε στο σχολείο αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους μαθητές της ΣΤ' τάξης μεσα σε κλίμα συγκίνησης. Οι μαθητές των Ε' και Στ τάξεων τραγούδησαν και έπαιξαν μικρά σκετς που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί Ευγενία Οικονόμου (δασκάλα), Μάρη Βρεττοπούλου (Αγγλικά)και Νίκη Σταυροπούλου (Γαλλικά).
Ο διευθυντής του σχολείου ευχήθηκε στα παιδιά της ΣΤ΄ υγεία και πολλές επιτυχίες στη νέα σελίδα που ανοίγουν στη ζωή τους και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μοίρασε στα παιδιά αναμνηστικά δώρα και φωτογραφίες για να θυμούνται τις ξεχωριστές στιγμές που έζησαν στο Δημοτικό.

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αθλητικές εκδηλώσεις στο σχολείο





Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας αθλητικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή όλων των τάξεων του σχολείου.
Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν με πόση χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαν τα παιδιά στα διάφορα αγωνίσματα. Δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι. Υπήρχαν μόνο χαρούμενα πρόσωπα που διασκέδαζαν με την ψυχή τους.
Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν οι γυμναστές Γκόλτσος Θάνος και Παπαδημητρίου Βασίλης.

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Στιγμές θεάτρου - ένα αφιέρωμα στο αγγλικό θέατρο και στο αμερικάνικο μιούζικαλ







Tην Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010, στον αύλειο χώρο του σχολείου μας, πραγματοποιήθηκε η θεατρική παράσταση με τίτλο " Στιγμές θεάτρου - ένα αφιέρωμα στο αγγλικό θέατρο και στο αμερικάνικο μιούζικαλ". Οι μαθητές της Στ' τάξης έπαιξαν στην αγγλική γλώσσα διασκευή του 'Ονειρου Καλοκαιρινής Νύχτας, του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και του Μυστικού κήπου της Φράνσις Χάντσον Μπαρνέτ, στο α' και β' μέρος της παράστασης. Το γ' μέρος ήταν αφιερωμένο στο μιούζικαλ και παρουσιάστηκαν τρία χαρακτηριστικά τραγούδια : το Singing in the rain του Gene Kelly ( μαύρο θέατρο ), το Phantom of the Opera του Andrew Lloyd Webber ( μαύρο θέατρο ) και το New York New York του Frank Sinatra. Τη διασκευή των θεατρικών έργων, τη σκηνοθεσία και τα κοστούμια έκανε η υπεύθυνη της παράστασης εκπαιδευτικός αγγλικής γλώσσας του σχολείου Μάρη Βρεττοπούλου.
Τα σκηνικά ήταν του Περικλή Γερόπουλου, οι χορογραφίες της Ρίτσας Ζαχαρία και η μουσική επιμέλεια της Αμαλίας Σδρόλια.
Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που ενθουσιάστηκε από την παράσταση των παιδιών.

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010



Η Β΄τάξη του σχολείου πήρε μέρος στο πρόγραμμα της εκδήλωσης καινοτόμων δράσεων "Δρω -Δημιουργώ - Χορεύω - Τραγουδώ", που διοργάνωσε η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας στις 28 Μαίου 2010 στο πάρκο του Αμπελώνα.
Η τάξη μας παρουσίασε το πρόγραμμα της υφαντικής και το έθιμο του Κλήδονα.
Στο πρόγραμμα της υφαντικής τα παιδιά του σχολείου μας γνώρισαν τον αργαλειό, την τέχνη του υφαντού και τα παραδοσιακά έργα υφαντικής.
Επίσης έγινε αναβίωση του εθίμου του Κλήδονα από τα κορίτσια της Β΄τάξης του σχολείου μας. Σκοπός και στόχος ήταν να γνωρίσουν και να βιώσουν οι μαθητές τον τρόπο ζωής και διασκέδασης τον προγόνων μας να αγαπήσουν και να συνεχίσουν την παράδοση.
Στο πρόγραμμα εκδηλώσεων συμμετείχαν και οι τάξεις Ε' 2 και Στ ' 1 και 2 του σχολείου, οι οποίες παρακολούθησαν τα εργαστήρια χαρτοκοπτικής και το εργαστήριο "Χέρια στη Γη".

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Βραβείο Φιλαναγνωσίας



Την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010, και ώρα 11 π.μ. απονεμήθηκε το ετήσιο Βραβείο Φιλαναγνωσίας σε 160 τακτικούς αναγνώστες της Πρότυπης Δανειστικής Βιβλιοθήκης 'Άλκη Ζέη - Ζωρζ Σαρή".
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι βραβευθέντες μαθητές αποτελούν τα 2/3 των μαθητών του σχολείου (ρεκόρ Γκίνες σύμφωνα με εφημερίδες και περιοδικά της Αθήνας)!
Το Βραβείο Φιλαναγνωσίας για το σχολικό έτος 2009 - 2010 φέρει την επωνυμία "Κώστας Κατσώνης - Κίκα Πουλχερίου - Μαρία Πυλιώτου" προς τιμήν των τριών κορυφαίων συγγραφέων της Κυπριακής Παιδικής Λογοτεχνίας.

Εγκαίνια Τμήματος Κυπριακής Παιδικής Λογοτεχνίας







Tα εγκαίνια του Τμήματος Κυπριακής Παιδικής Λογοτεχνίας πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 6 Μαίου 2010, στις 7 μ.μ., στο χώρο της Πρότυπης Δανειστικής Βιβλιοθήκης "Άλκη Ζέη - Ζωρζ Σαρή", παρουσία των Κύπριων συγγραφέων για παιδιά και εκπαιδευτικών κ.κ. Κώστα Κατσώνη και Κίκας Πουλχερίου.
Το εν λόγω τμήμα φέρει την επωνυμία "Κώστας Κατσώνης - Κίκα Πουχερίου - Μαρία Πυλιώτου".
Με την ευκαιρία των εγκαινίων , απέστειλαν συγχαρητήρια και ευχετήρια οι κ.κ. Δημήτρης Χριστόφιας, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Χρυσόστομος ο Β΄, Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, Θέμος Θεμιστοκλέους, Πρόεδρος του Ρ.Ι.Κ., Ιωσήφ Ιωσήφ, Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα.
Το Τμήμα Κυπριακής Παιδικής Λογοτεχνίας ίδρυσε ο Μιχάλης Αργυρίδης, δάσκαλος - μελετητής της Σύγχρονης Παιδικής Λογοτεχνίας - ιδρυτής και υπεύθυνος επί 20 συνεχή χρόνια της Πρότυπης Δανειστικής Βιβλιοθήκης "Άλκη Ζέη - Ζωρζ Σαρή".
Στα πλαίσια λειτουργίας του Τμήματος Κυπριακής Παιδικής Λογοτεχνίας, δόθηκε στο αναγνωστήριο της Βιβλιοθήκης το όνομα του Κύπρου Τόκα, συγγραφέα της Κυπριακής Παιδικής Λογοτεχνίας, για να τιμηθεί η μεγάλη του προσφορά στα παιδιά.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης των εγκαινίων ήταν ο Κυπριακός Σύνδεσμος Παιδικού - Νεανικού Βιβλίου (πρόεδρος Κώστας Κατσώνης) και ο Σύλλογος Κυπρίων νομού Λάρισας (πρόεδρος Αυγουστίνος Αυγουστή).

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Επίσκεψη στη Βουλή



Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης του σχολείου μας, επισκέφτηκαν την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010 τη Βουλή των Ελλήνων. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τα παιδιά αφού είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συνεδρίαση της Βουλής και να ξεναγηθούν στους χώρους της.

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Η παιδική λογοτεχνία της Κύπρου

Η Κύπρος δεν είναι μόνο ένας χώρος γεωγραφικά κάπως μακρινός αλλά και τόσο ψυχικά κοντινός με τον ελλαδικό, μα και ένας χώρος πνευματικός από τους πιο αξιοπρόσεχτους. Η παρουσία της κυπριακής λογοτεχνίας στον ελληνόφωνο και παγκόσμιο πνευματικό στίβο υπήρξε ανέκαθεν ενδιαφέρουσα. Και δεν είναι λιγότερο ενδιαφέρουσα και αξιοπρόσεχτη η προσφορά των πνευματικών ανθρώπων της Κύπρου στο χώρο της παιδικής λογοτεχνίας.
Γι' αυτό το λόγο, όχι μόνο λόγω ομοεθνίας και αδελφοποίησης, απαλλαγμένος από προκαταλήψεις και κάθε είδους ελληνοκεντρικές διαθέσεις, αντικρίζοντας την πνευματική δημιουργία των Ελλήνων δημιουργών σαν κάτι το ενιαίο και αδιαίρετο, σκέφτηκα να φέρω κοντά στα Ελληνόπουλα του Κύπριους συγγραφείς και το έργο τους.
Εξάλλου, η κυπριακή παιδική λογοτεχνία είναι "γραμμένη" στην πανελλήνια δημοτική γλώσσα, και αποτελεί μέρος της ευρύτερης ελληνικής λογοτεχνίας. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως οι σημαντικότεροι Κύπριοι συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας εκδίδουν σήμερα τα έργα τους σε εκδοτικούς οίκους της Ελλάδας.
Μιχάλης Αργυρίδης
Ιδρυτής του τμήματος κυπριακής λογοτεχνίας

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Επίσκεψη στο Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής, στην Ελάτεια Λάρισας




Το Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής της οικογένειας Συρμακέζη, στην Ελάτεια Λάρισας, επισκέφτηκαν οι μαθητές του σχολείου, στις 27 Απριλίου 2010.
Κατά την επίσκεψη στους χώρους του Μουσείου, δόθηκε η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με αυθεντικά παραδοσιακά αντικείμενα που αποδίδουν την εικόνα και το κλίμα προγενέστερων εποχών.
Τα εκθέματα αναπτύσσονται μέσα σε ένα μεγάλο χώρο μιας παλιάς αυθεντικής παραδοσιακής αγροτικής εγκατάστασης. Κτίσματα που είχαν σχεδόν ερειπωθεί, αναπαλαιώθηκαν και εκσυγχρονίστηκαν, με πλήρη σεβασμό της αρχικής τους μορφής.
Στο κτιριακό συγκρότημα του παλιού αρχοντικού, οι μαθητές είδαν τους χώρους διαμονής των παλιών ιδιοκτητών, την έκθεση με τα ρούχα μιας άλλης εποχής, την έκθεση φωτογραφιών, ιστορικών αρχείων, παλαιών χαρτών καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα και ενθύμια της οικογένειας.
Στο συγκρότημα των παραδοσιακών δραστηριοτήτων είδαν το στάβλο με τα γεωργικά και κτηνοτροφικά εργαλεία των ντόπιων, την αποθήκη με τα εργαλεία των οικιακών εργασιών (ύφανσης, πλεξίματος, ζυμώματος, παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων) και το υπόστεγο με το μαγειρείο, τον παλιό φούρνο και τη γάστρα.
Στην υπερσύγχρονη αίθουσα προβολών, μέσα από ένα κατάλληλο οπτικοακουστικό υλικό, πήραν μια γεύση της εξέλιξης των αγροτικών εργαλείων και τη σημασία τους για την τοπική οικονομία, παρακολούθησαν την επίπονη προσπάθεια των ανθρώπων της περιοχής για να βελτιώσουν τη ζωή τους.
Οι μαθητές, μετά την ξενάγηση στους χώρους του Μουσείου, χαλάρωσαν στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο και έπαιξαν στην αυλή.
Με την επίσκεψη στο Μουσείο Θεσσαλικής Ζωής οι μαθητές πληροφορήθηκαν για πολλά πράγματα που σχετίζονται με τη διαχρονική λειτουργία της τοπικής αγροτικής οικονομίας, αλλά και της καθημερινής ζωής των ανθρώπων της υπαίθρου.
Συγχαρητήρια στα νεότερα μέλη της οικογένειας Συρμακέζη για την όλη προσπάθεια και για την υπέροχη φιλοξενία τους.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση σεισμού



Άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση σεισμού πραγματοποιήθηκε στο σχολείο προκειμένου να διαπιστωθεί ο βαθμός ετοιμότητας του προσωπικού και των μαθητών αλλά και να ελεγχθεί το σχέδιο ετοιμότητας για τη γρήγορη και ασφαλή εκκένωση του σχολείου. Όπως διαπιστώθηκε οι χρόνοι εξόδου των τάξεων ήταν αρκετά ικανοποιητικοί και τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα από το σχέδιο ετοιμότητας.
Η άσκηση θα επαναληφθεί μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Στο Μουσείο




Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Λάρισας πραγματοποίησαν οι μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010 με τη συνοδεία των δασκάλων των τμημάτων. Η επίσκεψη είχε ενημερωτικό χαρακτήρα μια που οι μαθητές επισκέπτονταν για πρώτη φορά το Μουσείο της πόλης. Με τη βοήθεια της ξεναγού οι μαθητές δεν έμαθαν μόνο για την αρχαία Λάρισα αλλά και την ιστορία του ίδιου του Μουσείου το οποίο φιλοξενείται σε ένα τζαμί. Οι μαθητές ενθουσιασμένοι έβλεπαν να ξετυλίγεται το κουβάρι της ιστορίας της Λάρισας και των γύρω περιοχών από τα προϊστορικά χρόνια ακόμη. Διαπίστωσαν τη συνέχεια στη ροή του χρόνου και την αδιάκοπη παρουσία του ανθρώπου σε αυτή την περιοχή.
Τελειώνοντας την επίσκεψη, τα παιδιά συμφώνησαν με την πρόταση της ξεναγού να επισκεφτούν ξανά το Μουσείο αλλά και τα δύο αρχαία θέατρα της πόλης.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Στο Δημιουργικό Εργαστήριο



Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010, οι μαθητές της Γ΄ τάξης του σχολείου επισκέφτηκαν το Δημιουργικό Εργαστήρι της κ. Κάκιας Χαλήμαγα. Εκεί παρακολούθησαν κουκλοθέατρο με πρωταγωνιστή ντο λαγό σαν καλωσόρισμα. Στη συνέχεια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν το λαγό χρησιμοποιώντας απλά υλικά όπως χαρτόνι, χαρτί γκοφρέ και ύφασμα από τσόχα. Έπειτα στόλισαν ένα πασχαλινό αυγό κατασκευασμένο από χαρτόνι με πασχαλινές ευχές και ζωγραφιές. Σε όλα τα παιδιά άρεσε πολύ αυτή η "δημιουργική"επίσκεψη και εξέφρασαν την επιθυμία να επισκεφτούν και άλλη φορά το Εργαστήριο.

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας




Την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010, οι μαθητές των Ε1 και Ε2 τάξεων του σχολείου με τη συνοδεία των δασκάλων τους, επισκέφτηκαν την Δημόσια Βιβλιοθήκη Λάρισας προκειμένου να ενημερωθούν για το έργο που παρουσιάζει χρόνια τώρα στην πόλη, αλλά και να γνωρίσουν τους χώρους της. Την ενημέρωση ανέλαβε ο Διευθυντής της Δημόσιας Βιβλιοθήκης κ. Λιακόπουλος Γεώργιος, οποίος εξήγησε στα παιδιά με αναλυτικό και παραστατικό τρόπο το έργο της Βιβλιοθήκης, τους ενημέρωσε για το σύνολο των βιβλίων και των αρχείων της καθώς και για την πλούσια ιστορία της. Στη συνέχεια τα παιδιά ξεναγήθηκαν στους χώρους της με τη βοήθεια των υπαλλήλων της Βιβλιοθήκης.
Η επίσκεψη στη Δημόσια Βιβλιοθήκη ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική μια και τα παιδιά δεν την είχαν επισκεφτεί ποτέ στο παρελθόν.
Η βιβλιοθήκη βρίσκεται επί της οδού Παπακυριαζή 47, διαθέτει πάνω από 70.000 τόμους βιβλίων και έχει στην κατοχή της 1800 σπάνια βιβλία.

Απόκριες στο σχολείο





Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας του κεφιού και της χαράς που σκόρπισαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του σχολείου. Τα παιδιά για μια ακόμη φορά ακολούθησαν πιστά το έθιμο του μασκαρέματος δημιουργώντας ένα όμορφο, πολύχρωμο παζλ. Ο δάσκαλος της Δ1 τάξης πρώτος έδωσε το σύνθημα του κεφιού και τις χαράς με δρώμενα και μουσική. Οι μαθητές τον ακολούθησαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Επίσκεψη στην Πινακοθήκη - Έκθεση φωτογραφίας του Τάκη Τλούπα




Τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας, Μουσείο Γ.Ι Κατσίγρα επισκέφθηκαν την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, οι μαθητές της Δ΄ τάξης του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.
Κατά την επίσκεψή τους, γνώρισαν ανεκτίμητα έργα τέχνης των Ελλήνων ζωγράφων της μόνιμης συλλογής Γ.Ι Κατσίγρα και είδαν τις υπέροχες φωτογραφίες από την έκθεση φωτογραφίας "Η Ελλάδα του Τάκη Τλούπα".
Δόθηκε έτσι η ευκαιρία στους μαθητές να μάθουν για την τοπική ιστορία και λαογραφία μέσα από τις ''εικόνες" του Τλούπα, αλλά και για την αξία της ζωγραφικής.
Έμαθαν να ξεχωρίζουν τις ελαιογραφίες από τις υδατογραφίες, την προσωπογραφία από το τοπίο και τη νεκρή φύση.
Μέσα από τις φωτογραφίες του Τάκη Τλούπα, ο οποίος φωτογράφησε σχεδόν όλη τη θεσσαλική γη, έμαθαν πως ήταν πριν από πολλά χρόνια η Λάρισα, η κοιλάδα των Τεμπών, η λίμνη Κάρλα και γενικότερα όλος ο κάμπος. Γνώρισαν το μόχθο του απλού ανθρώπου μέσα από την καθημερινή του ζωή και εργασία, γνώρισαν τα ήθη και τα έθιμα του μέσα από εικόνες ρεαλισμού και απλότητας.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ . . . στο σχολείο



Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ήρθε στο σχολείο μας για ενημερωτική επίσκεψη κλιμάκιο ειδικών της Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας, προκειμένου να παρουσιάσει στοιχεία και πληροφορίες για το δίκτυο ύδρευσης της Λάρισας τη σημασία του νερού για τον άνθρωπο και τη σωστή διαχείρισή του. Την ενημέρωση παρακολούθησαν οι μαθητές της Δ τάξης οι οποίοι μετά το τέλος της ενημέρωσης υπέβαλαν ερωτήσεις δημιουργώντας το υπόβαθρο δημιουργίας διαλογικής συζήτησης.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Κοπή βασιλόπιτας




Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψαν οι εκπαιδευτικοί και τα τμήματα των τάξεων, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010, στο σχολείο. Κυρίαρχα συναισθήματα η αγωνία και η ανυπομονησία για το φλουρί που κρυβόταν επιμελώς μέσα στην πίτα. Οι βασιλόπιτες κόπηκαν και στο τέλος βρέθηκαν και οι τυχεροί που βρήκαν το νόμισμα μέσα στο κομμάτι τους.
Ο διευθυντής ευχήθηκε σε όλους, τυχερούς και "άτυχους", να είναι υγιείς και να έχουν καλή πρόοδο.

"Βασίλεψαν" οι:
  • Αλέμου Ξανθή, Α1
  • Μπατσίλα Ελένη, Α2
  • Νάχαμου Αθανασία, Α3
  • Μουρτασάγας Χρήστος,Β1
  • Μπομπότης Ηλίας, Β2
  • Κολοβού Ανδριάνα, Γ1
  • Γκαραβέλας Νίκος, Γ2
  • Ζέρβας Βασίλης, Δ1
  • Μπάσιο Ευανθία, Δ2
  • Μπέης Δημήτρης, Ε1
  • Νάχαμος Κων/νος, Ε2
  • Σπυροπούλου Αναστασία, ΣΤ1
  • Τσαντίκος Λευτέρης, ΣΤ2
Σε όσους μαθητές βασίλεψαν δόθηκε και από μία δωροεπιταγή των 15 €.
Στη βασιλόπιτα των εκπαιδευτικών το φλουρί βρήκε η δασκάλα Τζομπανάκη Κατερίνα.
Οι βασιλόπιτες και οι δωροεπιταγές ήταν προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής




Οι μαθητές των δύο τμημάτων της Ε τάξης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μάθημα κυκλοφοριακής αγωγής, στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του δήμου Λάρισας.
Οι υπεύθυνοι του πάρκου πρόσφεραν στα παιδιά γνώσεις της ασφαλούς κυκλοφορίας στους δρόμους της πόλης, είτε ως πεζοί είτε ως οδηγοί είτε ως επιβαίνοντες σε όχημα. Τα παιδιά περπάτησαν στους ειδικά διαμορφωμένους δρόμους του πάρκου ακολουθώντας τους κανόνες του ΚΟΚ και οδήγησαν τα οχήματα - το πιο διασκεδαστικό γι' αυτά μέρος της εκπαίδευσης - προσπαθώντας να ακολουθούν τα σήματα τηρώντας πάντα τους κανόνες σωστής κυκλοφορίας.
Στο τέλος πήραν και βεβαιώσεις παρακολούθησης κυκλοφοριακής αγωγής τις οποίες έδειχναν με καμάρι στους άλλους μαθητές, όταν επέστρεψαν στο σχολείο.
Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους υπευθύνους του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής για τη φιλοξενία και το ενδιαφέρον με το οποίο βοηθούν στην υλοποίηση προγραμμάτων κυκλοφοριακής αγωγής.