Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ΣΤ΄ τάξης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   

    Με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς οι μαθητές/τριες της έκτης τάξης μαζί με τις δασκάλες μας ετοιμάσαμε με πολύ μεράκι και αγάπη μια γιορτή αφιερωμένη στον τόπο μας, τη Θεσσαλία.
    Θα ήταν τιμή και χαρά για μας να παρακολουθήσετε την εκδήλωση αυτή και να μοιραστείτε μαζί μας λίγες όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.
    Σας περιμένουμε την Τρίτη 12 Ιουνίου 2012 στις 20.30μ.μ. στην αυλή του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.
Οι μαθητές/τριες της Στ` τάξης

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης:

Σύλλογος διδασκόντων
Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 


              
                                                                            
                                                                            

2 σχόλια:

Τα δευτεράκια blogαρουν... είπε...

Καλή επιτυχία και καλή πρόοδο στο γυμνάσιο!!!!!!!!11

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ 23ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Είναι μέσα Iουνίου και άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Για εμάς όμως τους μαθητές της ΣΤ τάξης δεν είναι μια οποιαδήποτε χρονιά. Τελειώσαμε το δημοτικό! Τον επόμενο Σεπτέμβρη θα πάμε στο γυμνάσιο!
Στεκόμαστε μπροστά στα γραφεία μας-θα πρέπει πλέον να τα τακτοποιήσουμε-και να γεμίσουμε δυο άδεια κουτιά. Πόσες όμως αναμνήσεις να πρωτοχωρέσουν σε δυο άδεια κουτιά;
Έξι χρόνια γεμάτα εμπειρίες, βιώματα, εκπλήξεις καλές και μη και πολλές πολλές μικρές καθημερινές στιγμές.
Ήμασταν μια σταλιά όταν πρωτοδιαβήκαμε το προαύλιο του 23ου. Τότε γνωρίσαμε την καλή μας δασκάλα, την κ. Βάσω Κοντογιάννη ,που μας στήριξε και μας δίδαξε στα πρώτα μας βήματα, γραφή και ανάγνωση. Μαζί πορευτήκαμε τρεις ολόκληρες δημιουργικές χρονιές.
Έπειτα την πολυάριθμη τάξη μας ανέλαβε να καθοδηγήσει ο κ. Αντώνης Τσαντούλης ένας δάσκαλος που συνδύαζε την μάθηση με το γέλιο. Ήταν άλλη μια χρονιά που θα θυμόμαστε.
Η πέμπτη τάξη κύλησε ουδέτερα με τον κ. Βασίλη
Φέτος η κυρία Ευαγγελία Πάππου έκλεισε με επιτυχία τον κύκλο της ζωής μας το δημοτικό. Μάθαμε να λύνουμε αριθμητικές παραστάσεις, ν’ αναλύουμε συντακτικά φαινόμενα, να εκφραζόμαστε και να προβληματιζόμαστε μέσα από το γραπτό λόγο και να σχεδιάζουμε γεωμετρικά σχήματα υπολογίζοντας εμβαδά.
Δεν έλειψαν δυστυχώς και πολλές δυσάρεστες στιγμές, όπου κατά τη γνώμη μας διακρίνονταν συχνά μαθητές που δεν είχαν δουλέψει, ούτε κοπιάσει, εις βάρος άλλων. Αυτό είχε ως συνέπεια όχι τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους αλλά ακριβώς το αντίθετο, την αύξ ηση της έπαρσης τους.
Μας άρεσε πολύ και η δουλειά που κάναμε για τη λειτουργία της βιβλιοθήκης. Περισσότερο μάλιστα η εθελοντική όταν κάποιος έπρεπε ΠΑΝΤΑ να είναι εκεί.
Ένας αποχαιρετισμός και για τον κ. Θάνο Γκόλτσιο, το γυμναστή μας, που για έξι χρόνια στεκόταν σχεδόν πάντα δίπλα μας.
Αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας μουσικό, την κ. Αμαλία Σδρόλια, που πάντα πρόθυμα μας οδηγούσε μέσα από τα μελωδικά της μονοπάτια, στο μαγικό κόσμο της μουσικής.
Αντίο και σε ‘σας κ. Γιάννη Γούλα, συγχωρέστε μας αν το παρακάναμε με τον χαρακτηρισμό <>.
Αντίο σας κ. Χριστίνα, σας διαβεβαιώνουμε, ότι θα φυλάξουμε μέσα στο κουτί των αναμνήσεών μας το τεύχος για τη Γαλλία.
Αποχαιρετούμε και εσάς κ. Μάρη Βρεττοπούλου, να είστε σίγουρη ότι ο ήχος από τα κουδουνάκια του καπέλου των ξωτικών θα συνοδεύει πάντα τα βήματά μας στους δρόμους της γνώσης .Σας ευχαριστούμε για την αφορμή, που μας δώσατε να ζήσουμε κάποιες ευχάριστες στιγμές γυρίζοντας την ταινίες μας.
Τέλος αποχαιρετούμε τον διευθυντή μας κ. Νικόλαο Κοσμάνο. Με εσάς κ. Νίκο οδηγό στο τιμόνι του σχολείου, νιώθαμε ασφαλείς και σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.

ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ 23ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Ύρια και Βασίλης Λέτσικας