Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Εκδηλώσεις για τη λήξη του διδακτικού έτους - "Κάπου πάνω από το ουράνιο τόξο"





Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η αποχαιρετιστήρια γιορτή για τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, με τίτλο: «Κάπου πάνω από τα ουράνιο τόξο…». Το πρόγραμμα της γιορτής ήταν χωρισμένο σε δύο μέρη.

Α΄ μέρος: Παρουσίαση μουσικών έργων με κρουστά και πνευστά από τους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ ΄ τάξεων του σχολείου, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας μουσικής, Αμαλίας Σδρόλια.

Β΄ μέρος: Μουσικοχορευτική παρουσίαση των τραγουδιών:

1. Somewhere over the Rainbow…” από την ταινία «Ο Μάγος του Οζ » από τους μαθητές του Δ2

2. The lion sleeps tonight ” από την ταινία “ Lion King ” από τους μαθητές του Δ1

3. Fairytale ” του Alexander Rybak από τους μαθητές των Ε 1 και Ε 2 τάξεων

4. “ Βegginyou ”, Frankie Vallie. Xόρεψαν και τραγούδησαν οι μαθητές της ΣΤ 1 τάξης.

5. “ Four Minutes ”, Madonna. Xόρεψαν οι μαθήτριες της Ε2 τάξης : Γεωργία Κολλύρα, Θώμη Μπομπότη, Ευθαλία Μπομπότη, Aρετή Οικονομίδη και Εύα Πουρλιώτη .

6. Dancing Queen ”, Abba από την ταινία Mamma Mia. Χόρεψαν και τραγούδησαν οι μαθητές του ΣΤ 2.

Η γιορτή έκλεισε με προβολή βίντεο με στιγμές των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης, που συνοδευόταν από το τραγούδι “ Our last summer ” που τραγούδησαν οι μαθητές των Ε1 και Ε2 τάξεων. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο προϊστάμενος του 1ου Γραφείου Α/βαθμιας Εκπαίδευσης κ. Κίτσιος Χρήστος, ο προϊστάμενος του 5ου Γραφείου Α/βαθμιας Εκπαίδευσης κ. Πράππας Αντώνιος, ο Σχολικός σύμβουλος κ. Καραδήμος Δημήτριος και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου οι οποίοι προσέφεραν στους αποφοιτήσαντες μαθητές αναμνηστικά δώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: